Holiday Club Saimaa

Holiday Club Saimaa

Holiday Club Resorts on yksi Suomen suurimpia hotelliketjuja, viikko-osakkeiden myyjiä sekä viikko-osakkeiden rakennuttajia. Holiday Club Saimaa on ylivoimaisesti yrityksen onnistuneimpia luomuksia, sillä Saimaan rannalla sijaitseva kompleksi on valtavan suuri ja palvelee siellä lomailevia ihmisiä paremmin kuin hyvin.

Holiday Club Resorts ei aina välttämättä ole parhainta mahdollista julkisuutta saanut osakseen (kiitos viikko-osakkeiden), mutta kyseessä on kuitenkin valtavaa liikevaihtoa Suomessa harjoittava yritys, jonka hotellit ja kylpylät ovat ensiluokkaista tasoa. Etkö usko? Et ilmeisesti ole koskaan vieraillut Holiday Club Saimaalla!

Saimaalla viihtyy vaikka koko perhe

Holiday Club Saimaa sijaitsee Lappeenrantaan vievän valtatien varrella eikä sinne esimerkiksi Helsingistä aja kuin hieman vajaa kaksi tuntia. Kyseessä on rakkaan itänaapurimme välittömässä läheisyydessä sijaitseva paikka, mutta esimerkiksi kesällä paikka on enemmänkin täynnä suomalaisia kuin venäläisiä turisteja. 

Saimaalla sijaitseva hotelli- ja kylpyläkompleksi hakee vertaistaan, sillä se on paitsi sisältä myös ulkoa äärimmäisen vaikuttava rakennus. Holiday Club Saimaa on nimittäin yksi yrityksen suurimpia hotelleja ja sieltä löytyykin jopa yli 1 000 majoituspaikkaa. Hotelliksi se on melkoisen suuri. Yksi hotellin suurimpia erikoisuuksia on sen sisällään pitämät lisäsiivet, joista löytyy mm. loma-asuntoja, villoja sekä luksusmajoitusta. Yksi siivistä on myös ns. K-18, joka on tarkoitettu aikuisempaan makuun. Tämä tarkoittaa sitä, ettei lisäsiipeen saa tuoda lapsia ollenkaan, jotta myös mahdollisesti romanttisellakin matkalla olevat isit ja äidit saavat rauhassa viettää lomaansa. Mahtava idea, jos meiltä kysytään!

Sijainti: Erinomainen

Holiday Club Saimaan hotelli sijaitsee aivan veden äärellä eikä esimerkiksi Saimaan rantaan ole matkaa enempää kuin noin 200 metriä. Rannassa voit käyttää mm. kahvilan palveluita tai vuokrata vaikkapa veneen kesäiseen hurvitteluusi. Mikäli aiot vuokrata itsellesi veneen, kannattaa muistaa, että Saimaa on Suomen suurin järvi. Se on sen verran suuri, että mikäli ajaudut järven selälle etkä tiedä minne pitäisi palata, olet todennäköisesti suurissa ongelmissa. Kannattaa myös ottaa säätilanne huomioon, sillä voimme kertoa, että järven selällä ukkosmyrskyn yllättäessä ei ole kovin mukava olla! 

Hotellilta kävellään vehreän puiston läpi suoraan rantaan ja matkan varrella saatatkin nähdä omilla kesäterasseillaan istuvia ihmisiä, jotka ovat viikko-osakkeen aikoinaan ostaneet. Viikko-osakkeet ovat Saimaalla muuten äärimmäisen kalliita eikä kaikilla ole niihin varaa. 

Sijainnin puolesta puhuu myös maantieteellinen sijainti, sillä Holiday Club Saimaalta on kohtalaisen helppo lähteä viettämään kesäpäivää esimerkiksi Lappeenrannan puolelle. Toki talvellakin tekemistä löytyy, mutta pääasiallisesti Saimaa on juuri parhaiten kesän viettoon sopiva paikka. 

Tarjolla loistavat wifi-yhteydet

Yksi Holiday Club Saimaan ylellisyyksistä on äärimmäisen nopeat wifi-yhteydet. Tämä tarkoittaa sitä, että olit sitten K-18 siivessä tai normaalissa hotellihuoneessa majoittuneena, voit käyttää hotellin tarjoamaa ilmaista wifiä koko lomasi ajan. Ilmainen wifi tulee hyödylliseksi esimerkiksi siinä kohtaa, mikäli päätät lähteä hotellin katolta löytyvälle terassille nauttimaan kesäisestä päivästä ja samalla kokeilla onneasi kolikkopelien parissa. Kolikkopelit toimivat toki myös 3G-yhteydellä, mutta parhaiten ne saat pyörimään wifi-yhteyden avulla. Mikäpä olisi parempi tapa viettää kesäistä päivää, kun jännittäviä pelejä pelatessa? 

Jos olet kiinnostunut bonuksista, on meillä sinulle mahtavia uutisia. Nykypäivänä useat nettikasinot tarjoavat toinen toistaan suurempia talletusbonuksia. Ota siis lomallesi lentävä lähtö ja hoida pelitiliäsi koskevat asiat ajoissa kuntoon, jotta pääset lomallasi nauttimaan täysin rinnoin!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *